Behandlingar

Meditationer

Att meditera har så många fördelar. Själv började jag att meditera 1999, och då i grupp. Att meditera i grupp ger så goda och starka energier. Det hjälpte mig att bli lugnare och blev ett av mina viktigaste verktyg för att må bra. Jag vill dela med mig av alla de positiva effekterna det ger.

Bland annat kan det ge bättre sömn, du får mer energi, blir mer harmonisk, känner dig gladare, känner ett inre lugn, får större motivation och har lättare för att fokusera.

Så Varmt Välkommen att vara med på guidad trummeditation. Vi ses klockan 18.30 och mediterar i två omgångar med tid för reflektion och fika i pausen.

2 timmar * 200 kr/ pers och tillfälle.

I höst finns det 2 tillfällen att meditera den 14 nov och den 12 dec kl 18.30

Kurs i Andlig och Personlig Utveckling

Intresserad av att lära dig mer inom andlighet och att lära känna dig själv och dina behov. Då kan denna kurs vara något för dig.

På kursen kommer du att få prova på att känna av föremål (psykometri ), att meditera, att ge och ta emot healing, lära dig att känna skillnad på olika energier.

Detta kommer göra att du lär dig att stå i din styrka och kraft. Hur du bemöter dig själv och andra. Vi kommer också att prata om ödmjukhet, ömsesidighet och kärlek.

Tid 18.00 – 20.15  5 söndagar

Pris 1500kr

Startar vid 4 anmälningar

Betalning sker 1 vecka innan kursen börjar

 

Andlig Healing

Healing är en helande energi från andevärlden. Andlig healing är en healingform där jag är en neutral kanal, som arbetar med andevärlden och min andekontakt. Redan vid bokningen bestäms vilken healing just du som klient behöver. Andekontakten känner till klientens fysiska, psykiska och mentala tillstånd.

Under healingen arbetar jag i klientens aura och under tystnad. Du som klient ligger på min brits med kläderna på i en lugn och trivsam miljö. Syftet med healingen är att stötta klienten och att ge en känsla av harmoni och lugn. Kroppen strävar alltid efter att må så bra som möjligt, denna healing puffar kroppen i den riktningen.

Andlig healing jobbar fysiskt, andligt och själsligt.

Eftersom vi arbetar i energin fungerar healingen lika bra på distans.

1 tim * 650kr

Shamansk Healing

Energirensning

I denna form av shamansk healing använder jag min shamantrumma och jag har hjälp av mina guider och änglar. Jag rensar bort blockeringar som stoppar det naturliga flödet av energi i din aura. Jag balanserar och aktiverar ditt chakrasystem och ser till att dina celler aktiveras och får ny energi. Efter behandlingen ger jag dig vägledning i ditt eget självarbete.

1 timme * 700 kr.

Inka Shamansk Healing

En behandling där vi jobbar utanför tid och rum. Här lämnar du oönskade mönster och kliver in i din kraft och bli ditt sanna jag. Tillsammans ser vi på din nuvarande situation och efter healingen har du en ny karta som gör att du känner dig mer hel. Healingen rensar bort tung energi och fyller på med ljus och lätthet. Denna behandlingsteknik är efter Inkas ättlingar, Qerofolket som lever i Anderna i Peru.

2 timmar * 1200kr

Djurhealing

Här arbetar jag antingen med personligt möte eller på distans. Båda formerna fungerar lika bra. Healingen kan ges vid exempelvis skador, andra fysiska åkommor och mentala problem. När jag jobbar på distans behöver jag ett kort på djuret och djurets namn. Denna form av healing jobbar direkt och flera veckor framåt.

1 timme * 800kr

Djurkommunikation

Här jobbar jag antingen med personligt möte eller på distans. På distans behöver jag ett kort på djuret och djurets namn. Jag kommunicerar med ditt djur genom känslor, ord och bilder. Det kan handla om skador, relationsproblem eller rent allmänt om man vill veta hur ens djur tänker inom ett speciellt område. Detta ökar ofta förståelsen mellan djuret och dess ägare. Under kommunikationen lyssnar jag på vad djuret har att säga, och om det behövs berättar jag för ditt djur hur du som ägare upplever en viss situation. Detta är ett mycket bra komplement till healing, då djuret kan berätta vad det besväras av. Hela samtalet spelas in och skickas som en fil till dig.

1 timme * 800kr

Kombinerad djurhealing och kommunikation 1200 kr. Ca 1 timme

Sekretess

Jag respekterar mina klienters personliga integritet. Alla behandlingar är mellan mig och klienten.

Bra att veta: Healing berättigar friskvårdsbidrag.