Behandlingar

Andlig kväll med Trummeditation

Att meditera har så många fördelar. Själv började jag att meditera 1999, och då i grupp. Att meditera i grupp ger så goda och starka energier. Det hjälper mig att behålla mitt lugn och är ett av mina viktigaste verktyg för att må bra. Jag vill dela med mig av alla de positiva effekterna det ger.

Du kan bland annat uppleva:

 • Bättre sömn
 • Inre lugn
 • Lättare att hålla fokus
 • Mer energi
 • Mer harmoni
 • Avslappning
 • Mer motivation
 • Mer glädje
 • Ödmjukhet
 • Tacksamhet
 • Självkännedom

Anmälan görs på 073-3229450 eller maggan-a@hotmail.com

Priset är 280kr

Eldcermoni

Att hålla eldcermoni är en uråldrig kunskap som systrar och bröder har hållit i tusentals år. Vi får uppleva eldens magi och bli ett med lågorna. Här kan vi släppa taget och bli ett med nuet, allt för att låta sig helas.

Eldcermonin hålls ute så tänk på varma kläder och skor. Och ta gärna med dig 3 pinnar ca 10 cm långa som vi ska ge till elden.

Om ni är minst 5 personer kommer jag gärna och håller cermoni tillsammans med er. Hör av dig för mer information.

Pris: 250 kr    

Kvinnocirkel

Under hösten 2018 startade jag denna cirkel, inspirerad av Anne Solveigs bok Kvinnocirkel. Här möts vi några kvinnor och delar djupa samtal. Samtal som gör att vi stärker oss själva och vågar prata utifrån vårt hjärta. Var och en får komma till tals, då vi andra lyssnar uppmärksammat. Samtidigt lovar vi att det som sägs i cirkeln stannar där och vi tar inte upp ämnet mer om inte kvinnan själv vill.

Vi börjar och avslutar våra träffar med meditation och däremellan bjuder jag på fika. Cirkeln ses 1 gång i månaden och vi bestämmer nästa datum vid varje träff.

Om du känner att du vill vara med i denna cirkeln, kommer vi ha ett inledande samtal innan du deltar första gången.

Varmt Välkommen att höra av dig.

2 timmar * 200 kr/ pers och tillfälle.

Kurs i Andlig och Personlig Utveckling

Intresserad av att lära dig mer inom andlighet och att lära känna dig själv och dina behov. Då kan denna kurs vara något för dig.

Kursens innehåll:

Du kommer att få lära dig olika meditationstekniker.

Du kommer att få göra flera praktiska övningar som gör att du lär dig känna av energier, du kommer också att få lära dig att ge och ta emot healing.

Du kommer att få redskap från Qerotraditionen . En lära om hur du håller ditt guld.

Detta kommer göra att du lär dig att stå i din styrka och kraft. Hur du bemöter dig själv och andra. Att hitta det som betyder något för dig och som du är bra på, din gåva.

Vi ses vid 4 tillfällen och ca 2 tim/tillfälle. Priset är 1500 kr

Betalning sker 1 vecka innan kursen börjar 

Kursstart när vi är minst 4 deltagare.

Workshop Munay-Ki

Information kommer.

Shamansk Healing

Inka Shamansk Energimedicin

En behandling där vi jobbar utanför tid och rum. Här lämnar du oönskade mönster och kliver in i din kraft och blir ditt sanna jag. Tillsammans ser vi på din nuvarande situation och efter healingen har du en ny karta som gör att du känner dig mer hel. Healingen rensar bort tung energi och fyller på med ljus och lätthet. Denna behandlingsteknik är efter Inkas ättlingar, Qerofolket som lever i Anderna i Peru.

Denna behandling ges även på distans.

1,5 – 2 timmar *  950 kr

Djurkommunikation

Här jobbar jag antingen med personligt möte eller på distans. På distans behöver jag ett kort på djuret och djurets namn. Jag kommunicerar med ditt djur genom känslor, ord och bilder. Det kan handla om skador, relationsproblem eller rent allmänt om man vill veta hur ens djur tänker inom ett speciellt område. Detta ökar ofta förståelsen mellan djuret och dess ägare. Under kommunikationen lyssnar jag på vad djuret har att säga, och om det behövs berättar jag för ditt djur hur du som ägare upplever en viss situation. Detta är ett mycket bra komplement till healing, då djuret kan berätta vad det besväras av. Hela samtalet spelas in och skickas som en fil till dig.

1 timme * 800 kr

Djurhealing

Healing till djur fungerar lika bra vid personligt möte eller på distans. På distans behöver jag en bild på ditt djur och djurets namn. Healing ges då djuret behöver stöd i sin läkning. Tex vid skador, sjukdom, fysiska eller mentala problem. Vi börjar med ett inledande samtal och därefter ger jag ditt djur healing. Det djuret själv meddelar eller det jag känner spelas in, så att du själv kan lyssna på vad som hände under healingen. Efter några dagar hörs vi för uppföljning.

ca 1 timma * 800 kr

Kombinerad djurkommunikation och healing 1100 kr.

 

Söka efter försvunna djur

Det händer att djur försvinner av olika anledningar, då kan jag i de flesta fall hjälpa dig att hitta ditt djur. För att kunna börja att söka behöver jag namn och bild på ditt djur. Jag kommer därefter ta kontakt med ditt djur på distans, detta tar olika lång tid beroende på vad som hänt. Om ditt djur är rädd och skrämt kan det ta längre tid för ditt djur att känna förtroende för mig. Du som djurägare får fortlöpande meddelande om kontakten jag har med ditt djur. I priset ingår uppföljning några dagar efter att ditt djur har kommit hem.

Pris 800 kr

Sekretess

Jag respekterar mina klienters personliga integritet. Alla behandlingar är mellan mig och klienten.

.