Behandlingar

Andlig kväll med Trummeditation

Att meditera har så många fördelar. Själv började jag att meditera 1999, och då i grupp. Att meditera i grupp ger så goda och starka energier. Det hjälper mig att behålla mitt lugn och är ett av mina viktigaste verktyg för att må bra. Jag vill dela med mig av alla de positiva effekterna det ger.

Du kan bland annat uppleva:

  • Bättre sömn
  • Inre lugn
  • Lättare att hålla fokus
  • Mer energi
  • Mer harmoni
  • Avslappning
  • Mer motivation
  • Mer glädje
  • Ödmjukhet
  • Tacksamhet

 

 Varmt Välkommen att vara med på guidad trummeditation den 13 juni kl 18.00.

2 timmar * 250 kr/ pers Denna gång är vi hos Maria Ekenstierna i Karlsborg.

 

Kvinnocirkel

Under hösten 2018 startade jag denna cirkel, inspirerad av Anne Solveigs bok Kvinnocirkel. Här möts vi några kvinnor och delar djupa samtal. Samtal som gör att vi stärker oss själva och vågar prata utifrån vårt hjärta. Var och en får komma till tals, då vi andra lyssnar uppmärksammat. Samtidigt lovar vi att det som sägs i cirkeln stannar där och vi tar inte upp ämnet mer om inte kvinnan själv vill.

Vi börjar och avslutar våra träffar med meditation och däremellan bjuder jag på fika. Cirkeln ses 1 gång i månaden och vi bestämmer nästa datum vid varje träff.

Om du känner att du vill vara med i denna cirkeln, kommer jag och du ha ett inledande samtal innan du deltar första gången.

Varmt Välkommen att höra av dig.

2 timmar * 200 kr/ pers och tillfälle.

Kurs i Andlig och Personlig Utveckling

Intresserad av att lära dig mer inom andlighet och att lära känna dig själv och dina behov. Då kan denna kurs vara något för dig.

Kursens innehåll:

Du kommer att få lära dig olika meditationstekniker.

Du kommer att få göra flera praktiska övningar som gör att du lär dig känna av energier, du kommer också att få lära dig att ge och ta emot healing.

Du kommer att få redskap från Qerotraditionen . En lära om hur du håller ditt guld.

Detta kommer göra att du lär dig att stå i din styrka och kraft. Hur du bemöter dig själv och andra. Att hitta det som betyder något för dig och som du är bra på, din gåva.

Pris 1500kr

Betalning sker 1 vecka innan kursen börjar 

Andlig Healing

Healing är en helande energi från andevärlden. Andlig healing är en healingform där jag är en neutral kanal, som arbetar med andevärlden och min andekontakt. Redan vid bokningen bestäms vilken healing just du som klient behöver. Andekontakten känner till klientens fysiska, psykiska och mentala tillstånd.

Under healingen arbetar jag i klientens aura och under tystnad. Du som klient ligger på min brits med kläderna på, i en lugn och trivsam miljö. Syftet med healingen är att stötta klienten och att ge en känsla av harmoni och lugn. Kroppen strävar alltid efter att må så bra som möjligt, denna healing puffar kroppen i den riktningen.

Andlig healing jobbar fysiskt, andligt och själsligt.

Eftersom vi arbetar i energin fungerar healingen lika bra på distans.

1 tim * 700 kr

Shamansk Healing

Inka Shamansk Energimedicin

En behandling där vi jobbar utanför tid och rum. Här lämnar du oönskade mönster och kliver in i din kraft och bli ditt sanna jag. Tillsammans ser vi på din nuvarande situation och efter healingen har du en ny karta som gör att du känner dig mer hel. Healingen rensar bort tung energi och fyller på med ljus och lätthet. Denna behandlingsteknik är efter Inkas ättlingar, Qerofolket som lever i Anderna i Peru.

Denna behandling ges även på distans.

2 timmar * 900:-

Djurhealing

Här arbetar jag antingen med personligt möte eller på distans. Båda formerna fungerar lika bra. Healingen kan ges vid exempelvis skador, andra fysiska åkommor och mentala problem. När jag jobbar på distans behöver jag ett kort på djuret och djurets namn. Denna form av healing jobbar direkt och flera veckor framåt.

1 timme * 800kr

Djurkommunikation

Här jobbar jag antingen med personligt möte eller på distans. På distans behöver jag ett kort på djuret och djurets namn. Jag kommunicerar med ditt djur genom känslor, ord och bilder. Det kan handla om skador, relationsproblem eller rent allmänt om man vill veta hur ens djur tänker inom ett speciellt område. Detta ökar ofta förståelsen mellan djuret och dess ägare. Under kommunikationen lyssnar jag på vad djuret har att säga, och om det behövs berättar jag för ditt djur hur du som ägare upplever en viss situation. Detta är ett mycket bra komplement till healing, då djuret kan berätta vad det besväras av. Hela samtalet spelas in och skickas som en fil till dig.

1 timme * 800kr

Kombinerad djurhealing och kommunikation 1000 kr. Ca 1 timme

Sekretess

Jag respekterar mina klienters personliga integritet. Alla behandlingar är mellan mig och klienten.

.